تاریخچه سئو و بهینه سازی سایت

در عصر جدید بیش از ۷۸% از نیازهای اینترنتی کاربران بواسطه‌ی استفاده از موتورهای جستجو نظیر گوگل تأمین می‌شود و بطور معمول بخش قابل‌توجهی از این کاربران فقط در میان لینک‌های صفحه‌ی نخست نتایج گوگل به دنبال نتیجه‌ی مطلوب می‌گردند و به دیگر صفحات رجوع نمی‌کنند. به عبارتی دیگر میتوان این‌طور گفت که حضور شما در رتبه‌های بالای نتایج جست‌وجوی گوگل به شکلی مستقیم روی افزایش مخاطبین (مشتریان) به تبع آن فروش و در نتیجه افزایش درآمد شما مؤثر است. همین موضوع به تنهایی کافی است تا صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی؛ بیش از گذشته به بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجوگر اهمیت دهند.

شما کار طراحی سایت را به اتمام رسانیده اید ولی هنوز به آن اندازه ای که انتظار دارید بازدید کننده ندارید . مشکل اینجاست که شما هنوز روی یکی از راه های خیلی مهم و مفید افزایش بازدید طراحی وب سایت کار نکرده اید، یعنی بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو یا همان سئو سایت است . سئو سایت در معنای پیاده سازی الگوریتم ها و استانداردهای گوگل می باشد که در نتیجه عمل قرارگیری در صفحه اول گوگل به واسط کلمات کلیدی خاص و عبارت بهینه سازی وب سایت را حاصل می نماید.

سئو و بهینه سازی سایت

سئو و بهینه سازی چیست ؟

سئو و بهینه سازی سایت به فرآیندی گفته می شود که با استفاده از ترکیب تکنیکهای برنامه نویسی ، محتوای سایت و عوامل خارجی تاثیر گذار در رنکینگ گوگل و استفاده از علم سئو باعث افزایش ترافیک و بازدید سایت شما خواهد شد. سئو سایت به معنی انجام تمام فرآیندهایی است که باعث می شود سایت شما نتایج بهتری را در گوگل و سایر موتورهای جستجو کسب کند . عواملی که در بهبود وضعیت سایت شما تاثیر می گذارند را به دو دسته می توان تقسیم کرد: عوامل داخلی و عوامل خارجی . سئو سایت بیشتر بر روی عوامل داخلی تکیه دارد و با بهبود ساختار وب سایت و همچنین قالب آن سعی میکند وضعیت سایت شما در گوگل را بهبود بخشد .

نحوه طراحی سایت شامل کد نویسی ، سرعت لود شدن ، ساختار صفحات ، نحوه طراحی قالب ، نحوه قرار گرفتن محتوا در صفحه و… محتوای سایت عواملی هستند که در سئو سایت شما دخیل هستند.

بنابراین هیچ متخصص سئوی سایتی نمی تواند به تنهایی باعث بهبود وضعیت سایت شما شود و شما علاوه بر اینکه باید یک سایت مناسب و بهینه سازی شده برای گوگل داشته باشید، نیاز دارید که محتوای مناسب نیز در سایت خود تولید کنید.

سئو یک کار دراز مدت است به این دلیل که الگوریتم های گوگل در طول زمان تغییر می کنند و همچنین قدرت رقبای شما نیز متغیر است. به همین دلیل برای اینکه نتیجه مناسب از سئو سایتتان بگیرید باید در طول زمان و به صورت مداوم بر روی سئو سایت شما کار شود. تمام افرادی که در سایت فعال هستند از برنامه نویس سایت گرفته تا فردی که محتوای سایت را تولید می کند باید آشنایی کافی با اصول اولیه سئو داشته باشند به همین خاطر دانستن مفاهیم سئو جز الزامات هر وب سایتی است.

مزایای سئو

بیش از 80% بازدید اینترنت از طریق موتورهای جستجو تقسیم می شود، همین موضوع کافیست تا توجه تمام مدیران سایت در دنیا را برای کسب درصدی از این بازدید به خود جلب کند. اما مهمترین مزیت سئو هدایت بازدیدکننده هدفمند به سایت است. در واقع با استفاده از تکنیکهای سئو شما می توانید افرادی را که به دنبال خرید محصولات سایت شما هستند به سمت سایت خود هدایت کنید و درصد قابل توجهی از این افراد را به مشتری تبدیل کنید و از سایت خود کسب درآمد داشته باشید. در واقع هیچ روش بازاریابی اینترنتی دیگری تا این اندازه بازگشت سرمایه گذاری ندارد. نکته قابل توجه در سئو اینجاست که شما بدون پرداخت هزینه های بالا می توانید چنین کاری را انجام دهید.

عوامل مهم در بهینه سازی وب سایت

اعتبار موتورهای جستجو در نزد کاربران و مخاطبان‌شان وابسته به نمایش صحیح نتایج مرتبط با کلمات کلیدی درج شده توسط کاربران است. به‌همین علت موتورهای جستجو مستمراً درحال تلاش و فعالیت در راستای بهبود بخشیدن به تکنولوژی‌های بررسی عمیق‌تر وبسایت‌ها هستند تا بازخورد بهتری از کابران‌شان دریافت کنند. این موضوع (افزایش راندمان نتایج جستجو) سبب شده تا بیش از ۲۰۰ عامل متفاوت برای رتبه‌دهی وبسایت‌ها در موتورهای جست‌وجو به کار گرفته شود. از مهم‌ترین این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

قبل از این که شما بتوانید طراحی وب سایت را برای موتور های جستجو بهینه سازی سایت کنید ، ابتدا باید بدانید که جه کلماتی را قرار است هدف گیری نمایید . برای یک شروع خوب در ابتدا 2 یا 3 کلمه کلیدی را که دوست دارید طراحی وب سایت برای آن ها رتبه خوبی کسب کند انتخاب نمایید . با قرار گرفتن این کلمات کلیدی در ذهنتان ، شما می توانید هدف خود را این گونه مشخص کنید که با جستجوی هر یک از این کلمات در گوگل ، طراحی سایت شما جزو ۱۰ نتیجه اول باشد . (الوبت اول ما گوگل است زیرا اگر شما بتوانید در گوگل رتبه خوبی بگیرید ، در دیگر موتور های جستجو هم رتبه خوبی خواهید گرفت) این کلمات کلیدی هم می توانند عام و هم خاص باشند.